5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı akıllıca itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Cenah binasında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat az çok fonksiyonel ve birinci sınıf olmalıdır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını icra etmek binaların yangından korunması midein elzemdir.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi bağırsakin yangın bapsı son merhale kritik bir öneme sahiptir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz Yangın Merdiveni Kapısı levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet için tercih edilir.

Yangın kapısı elbette bakım mimarilmalıdır? Yangın bapları rabıtalı hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının mesleklevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek dâhilin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın tamam bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin defosuz bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının denetleme edilmesini içerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve teamülaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin katı teselsül, yangın bapları alelumum özel şümul ve kapı menteşeleri kadar özge yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

ölçün ve sertifikasyonlara makul olarak üretilmiş yangın kapıları takribî 70 kg üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bilgi birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri başkalık gösterebilir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması mecburi olarak kabul edilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page